Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]


Szerinted?



Idegenek jöttek, megváltoztatták az itteni legértelmesebb faj dns láncolatát, majd elmentek, és nem foglalkoztak tovább a fajjal

Idegenek jöttek, megváltoztatták az itteni legértelmesebb faj dns láncolatát, majd elmentek, és kívülről figyeltek/figyelnek minket

Idegenek jöttek, megváltoztatták az itteni legértelmesebb faj dns láncolatát, majd itt maradtak, és innen figyeltek minket nem keveredve velünk

Idegenek jöttek, megváltoztatták az itteni legértelmesebb faj dns láncolatát, majd itt maradtak, és innen figyeltek minket, de időközben keveredtek velünk

Idegenek jöttek, megváltoztatták az itteni legértelmesebb faj dns láncolatát, majd itt maradtak, és vagy keveredtek, de a többségben levő primitív faj elpusztította őket, megszerezve tudásukat

Idegenek jöttek, és itt maradtak, így mi vagyunk az idegen civilizáció (akár volt itt primitívebb faj, akár nem)

PALEOASZTRO(NEO)NAUTIKA! Az emberiség saját őstörténetébe nem más szólt bele, mint saját időutazásra képes jövőbeli fajunk.

Nekem más a véleményem!

Nem érdekel!



Kiírta Sz. Balázs
szavazat: 74
Korábbi szavazások

Kedves Látogatók!

Köszönöm hogy ellátogattatok az oldalamra.

Gyerekkoromban én is tanultam, feleltem, dolgozatot írtam az emberiség jelenleg elfogadott történelméből, amit mind inkább jól koreografált hazugságok egymásra épülésének gondolok. Nem fikciókat szeretnék alátámasztani, nem tüzet szeretnék szítani Istenhívők és az evolúció hívői között, és végképp nem szeretnék átesni a ló túloldalára, de egy valamit egy ideje Én már tényként kezelek; jelen civilizációnk nem az egyetlen az Univerzumban ...és ez a paleoasztronautika legfőbb alapja! A hétköznapi emberek jelentős többsége elfogadja hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban. Ez számomra egyenértékű azzal, hogy ők mindannyian elfogadják a paleoasztronautika létjogosultságát. Az, hogy egyes emberek ezen belül mennyire fogadják el csupán annak mértékétől függ, kik mennyire olvastak- jártak utána tudatosan.

Azt gondolom hogy azok akik vették a fáradtságot hogy bepillantást nyerjenek ennek a jelenleg el nem ismert "tudományágnak" különböző bugyraiba, már megmásíthatatlanul vallják hogy az iskolapadokban tanított ősi történelem jelentős része félremagyarázás, kötötten előírt erőltetett tanrendi kényszertudás, kényszeres tudatmódosítás, szabad gondolat manipulálás. Meggyőződésem, hogy akik nyitott szemmel járnak a világban, látják az emberiség történelmének folytonossági hiányát. Akik mélyebbre hatoltak a paleoasztronautika mibenlétének megismerésében, - hozzám hasonlóan - fel tudnak állítani egy összegzést a különböző alkategóriák valószínűségi eshetőségeiről.

A jelen civilizációnkon kívüli fajok lehetséges változatai;

1.
Idegenek jöttek, megváltoztatták az itteni legértelmesebb faj dns láncolatát, majd elmentek, és nem foglalkoztak tovább a fajjal ( ez ezernyi kérdést von maga után)
(NEKEM EZ TŰNIK A LEGKEVÉSBÉ VALÓSZERŰNEK)

2.
Idegenek jöttek, megváltoztatták az itteni legértelmesebb faj dns láncolatát, majd elmentek, és kívülről figyeltek/figyelnek minket (ez is ezernyi kérdést von maga után)

3.
Idegenek jöttek, megváltoztatták az itteni legértelmesebb faj dns láncolatát, majd itt maradtak, és innen figyeltek minket nem keveredve velünk (ez is ezernyi kérdést von maga után)

4.
Idegenek jöttek, megváltoztatták az itteni legértelmesebb faj dns láncolatát, majd ittmaradtak, és innen figyeltek minket, de időközben keveredtek velünk (ez is ezernyi kérdést von maga után)

5.
Idegenek jöttek, megváltoztatták az itteni legértelmesebb faj dns láncolatát, majd ittmaradtak, és vagy keveredtek, vagy nem velünk, de a többségben levő !még! primitív faj -sok lúd disznót győz elven- elpusztította az ide érkező idegeneket (ez is ezernyi kérdést von maga után)

6.
Idegenek jöttek, és itt maradtak, így most mi népesítjük be a földet (akár volt itt primitívebb faj, akár nem) Viszont az előző bolygón elkövetett hibákat nem akarta a vezetőség megismételni, ezért az utódaiknak saját tudásuk töredékét adták csak át, ( vagy valahová elrejtették!?) hogy saját fajuk fennmaradjon ( és ez is ezernyi kérdést von maga után)
(ÉN EZT KULTIVÁLOM LEGINKÁBB, - mert ez magyarázhatja miért találunk újra és újra technikai fejlettséggel rendelkező civilizációra visszavezethető nyomokat a néha tényleg hihetetlen felfedezések/leletek között)

7.
PALEOASZTRO(NEO)NAUTIKA!
Az emberiség saját őstörténetébe nem más szólt bele, mint saját időutazásra képes jövőbeli fajunk. (ÉN ENNEK IS ÓRIÁSI LEHETŐSÉGÉT LÁTOM) Ne feledjük, laboratóriumi körülmények között tudósainknak már ma is sikerült parányi méretekben megvalósítani!!!

A 3/b,4/b,5/b és 6/b verzió, hogy az idegenek egy része elment/továbbment/visszament

Senkire nem szeretném ráerőltetni saját elgondolásaim, senkitől nem várom hogy átgondolatlanul átvegye- vagy elítélje a meglátásaim, csak egyetlen szándékom van az oldallal; gondolja át mindenki saját magában hogy van-e létjogosultsága az elméleteknek.

Célom, - a többi hasonló elgondolással létrejött oldalakkal karöltve - hogy belátható időn belül az iskolapadokban a reális történelmet tanulja az emberiség.

Eric von Daniken munkássága mindenképpen példaértékű a témában mert időt, pénzt, fáradtságot nem kímélve felnyitotta az emberek szemét, bár néhol már átesett a ló túloldalára és ott is összefüggéseket keres, ahol szerintem nincs.

Ezen oldal társoldala a facebook megosztó portálon azért jött létre, hogy bárki feltölthessen bármit ami a témával kapcsolatos. Bátran töltögessetek, bátran osszatok meg mindent ami segítheti a reális emberi történelem megismerését.

Az oldal jelmondata; creation+evolution=paleoasztronautics
paleoasztronautika .